Mud Masters

Uitdagende stormbanen voor iedereen! Wie kent ze niet?

In samenwerking met Mud Masters bieden wij trainers specifieke Mud Masters obstaclerun opleidingen aan. Deze opleidingen zijn geschikt voor trainers die steeds meer klanten krijgen die deel willen nemen aan de Mud Master obstaclerun. Hierbij valt te denken aan personal trainers, bootcamp trainers, crossfit trainers etc.


Nijha

Sinds 1922 is Nijha al sterk in beweging! Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Mobstacle, dus met wie kun je dan beter samenwerken dan een partij die al bijna 100 honder jaar ervaring heeft met het maken van sport- en speeltoestellen. Samen met deze strategische partner ontwikkelen en produceren wij betrouwbare producten.


Windesheim

Al sinds de opstart van Mobstacle wordt er samengewerkt met de Hogeschool Windesheim uit Zwolle. Vanuit het Windesheim worden er minors, onderzoeken en stageplekken ingericht in samenwerking met Mobstacle. Ook werkt Mobstacle samen met het lectoraat Kunststoftechnologie. Op deze manier wordt de opgedane kennis en kunde van specialisten bij het Windesheim in de praktijk toegepast bij Mobstacle.


Green PAC iLab

Bij Green PAC iLab krijgen ondernemers de kans om van start-up te groeien tot een volwassen onderneming. Naast goed advies, ondersteuning, middelen en betrokkenheid biedt iLab ook huisvesting aan ondernemers. Mobstacle is onderdeel van en gehuisvest bij het iLab.