Winteractie!

Huur de Mobstacle Trailer in de maanden november, december, januari, februari tegen een tarief van slechts 950,- euro / maand.

Interesse? Stuur ons een e-mail en reserveer jouw maand.

Obstacle Sports Concepts

Mobstacle is stoer en mobiel, dus kan op een locatie naar wens Obstacle Sports aanbieden. Er zijn verschillende concepten denkbaar, zoals:
- Mobstacle Challenge
- Mobstacle (Ninja) Playground
- Obstacle/ Hindernis (in een run)
- Mobstacle RUN (uw eigen run op maat!)

Check Mobstacle Concepts

Mobstacle Academy

Mobstacle biedt o.a. in samenwerking met Mud Masters, Survivalrun Bond NL en andere partners verschillende clinics, trainingen en opleidingen. Mogelijke opleidingen zijn:

- Survivalrun opleidingen (in opdracht van SBN)
- Mud Masters trainers opleidingen
- Bootcamp-Obstacle Run
- Mobstacle Trainer

Aftermovie Mud Masters opleidingsdag

In samenwerking met Mud Masters werd er wederom een trainersdag georganiseerd vanuit de Mobstacle Academy. Check de korte aftermovie.

Thor Run 2018

Tijdens de Thor Run 2018 stond de Mobstacle MT-1 midden in het park de Weezenlanden te Zwolle. De run ging van start op het trainingsterrein van Thor Zwolle en de lopers kwamen via het centrum richting het park de Weezenlanden. Daar gingen ze de uitdaging aan om de Mobstacle monkeybars te overwinnen. Gedurende de dag stond de Mobstacle MT-1 van Outdoor Skillz op het hockeyveld naast Thor, om de kids te voorzien van een iniminirun. Thom van Cappellen (Thoriaan) wist opnieuw de eerste plek te bemachtigen tijdens deze geweldige run!


Beelden en meer informatie:

https://www.nieuwsoverijssel.nl/fanatieke-sporters-trotseren-parcours-in-de-hitte-bij-thor-survivalrun-2018-in-zwolle

Mobstacle monkey bars op YouTube

Simon in t Veld

Sportief Zwolle