Winteractie!

Huur de Mobstacle Trailer in de maanden november, december, januari, februari tegen een tarief van slechts 950,- euro / maand.

Interesse? Stuur ons een e-mail en reserveer jouw maand.

Obstacle Sports Concepts

Mobstacle is stoer en mobiel, dus kan op een locatie naar wens Obstacle Sports aanbieden. Er zijn verschillende concepten denkbaar, zoals:
- Mobstacle Challenge
- Mobstacle (Ninja) Playground
- Obstacle/ Hindernis (in een run)
- Mobstacle RUN (uw eigen run op maat!)

Check Mobstacle Concepts

Mobstacle Academy

Mobstacle biedt o.a. in samenwerking met Mud Masters, Survivalrun Bond NL en andere partners verschillende clinics, trainingen en opleidingen. Mogelijke opleidingen zijn:

- Survivalrun opleidingen (in opdracht van SBN)
- Mud Masters trainers opleidingen
- Bootcamp-Obstacle Run
- Mobstacle Trainer

Aftermovie Mud Masters opleidingsdag

In samenwerking met Mud Masters werd er wederom een trainersdag georganiseerd vanuit de Mobstacle Academy. Check de korte aftermovie.

Onderwijs - Mobstacle RUN

Mobstacle organiseerde gedurende 4 weken meerdere (volle) dagen Obstacle Sports clinics bij het onderwijs in Zwolle. Onder andere bij het Thorbecke college en bij Talentstad werd er m.b.v. een mobiele Obstacle Sports trailer succesvol en met veel plezier aan het lichaam gewerkt. Als afsluiter organiseerde Mobstacle een Mobstacle run in een willekeurig park in Zwolle. Scholieren uit heel Zwolle hebben genoten van deze leuke run en staan al te popelen om volgend jaar weer deel te nemen.