BLOG

Cursus Assistent Survival Trainer

Vandaag was trainer Eric van den Ham te vinden in Nijverdal, deze keer om de cursus Assistent Survival Trainer te geven. Er zijn weer 10 extra Assistent Survival Trainers in Nederland te vinden. Gefeliciteerd allen!

Lees meer

Bilal Durmaz

Bilal Durmaz

Voor velen bekend van het RTL 4 programma Obese. Bilal Durmaz is een gepassioneerd sportman en ondernemer, maar veel belangrijker fan en ambassadeur van Mobstacle.

Lees meer

Mobstacle ontmoet de koning

Op 12 april 2019 werden de koningsspelen op CBS de Arke in Lemmer gehouden, en wel onder hoog bezoek. Koning Willem-Alexander opende namelijk deze koninngsspelen.

Ook waren Bruno Bruins, minister van Sport, burgemeester Fred Veenstra, ambassadeur van de koningsspelen Richard Krajicek en commisaris van de koning in Friesland Arno Brok aanwezig op deze sportieve en feestelijke dag. Om 09.30 werden de koningsspelen geopend door koning Willem-Alexander, waarna hij tot 10.30 de sportieve activiteiten, zoals Mobstacle bijwoonde (zie foto).

Tijdens deze spelen werd tevens "The Wall" van Mobstacle geïntroduceerd. Hierbij moesten de kinderen zowel individueel als in groepsverband The Wall beklimmen, wat een duidelijk succes was.

Lees meer

Onderwijs - Mobstacle RUN

Mobstacle organiseerde gedurende 4 weken meerdere (volle) dagen Obstacle Sports clinics in het voortgezet onderwijs in Zwolle. Bij Thorbecke College en Talentstad werden op gras, steen en asfalt veelzijdige en stoere Obstacle Sports sportlessen verzorgd door gediplomeerde trainers/docenten. Alle leerlingen hadden beweegsucces nét buiten zijn of haar niveau. Alle grondvormen van bewegen en motorische basiseigenschappen kwamen natuurlijk aan bod. Daarnaast was er tevens aandacht voor teamwork en mentale kracht.

Als afsluiter organiseerde Mobstacle een Mobstacle Race middenin een park in Zwolle. Scholieren uit heel Zwolle hebben genoten van deze leuke race en staan al te popelen om volgend jaar weer deel te nemen.

Lees meer

Trainers opleidingen Survivalrun

In opdracht van de Survivalrun Bond NL organiseert opleider Eric van den Ham (mede-eigenaar Mobstacle) opleidingen voor de Survivalrun Bond Nederland. Op deze foto ziet u de enthousiaste groep trainers uit Zelhem tijdens de cursus Assistent Trainer Survivalrun.

Lees meer

Mobstacle Race Unique

Met een flinke dosis energie gingen ca 300 medewerkers van Unique Nederland in teams over het Obstacle parcours met ca 15 obstakels. Tijdens het bedrijfsfeest van Unique (uitzendbureau) organiseerde Mobstacle deze Mobstacle Race die exclusief voor deze organisatie op hun gewenste locatie werd georganiseerd. De werknemers werden ingedeeld in groepen, welke aaneenvolgend met een tijdregistratie door de volledige run gingen. Het resultaat van de dag: veel blije en voldane medewerkers die samen sterker zijn geworden!

Fitness, Function & Fun voor écht iedereen!

Lees meer

Thor Run 2018

Tijdens de Thor Run 2018 stond de Mobstacle MT-1 midden in het park de Weezenlanden te Zwolle. De run ging van start op het trainingsterrein van Thor Zwolle en de lopers kwamen via het centrum richting het park de Weezenlanden. Daar gingen ze de uitdaging aan om de Mobstacle monkeybars te overwinnen. Gedurende de dag stond de Mobstacle MT-1 van Outdoor Skillz op het hockeyveld naast Thor, om de kids te voorzien van een iniminirun. Thom van Cappellen (Thoriaan) wist opnieuw de eerste plek te bemachtigen tijdens deze geweldige run!


Beelden en meer informatie:

https://www.nieuwsoverijssel.nl/fanatieke-sporters-trotseren-parcours-in-de-hitte-bij-thor-survivalrun-2018-in-zwolle

Mobstacle monkey bars op YouTube

Simon in t Veld

Sportief ZwolleLees meer

Obstaclerun Hattem

Op 23 juni werd de eerste Obstaclerun in Hattem georganiseerd. Tijdens de Langste Dag van Hattem stond de middag in het teken van deze goed georganiseerde run. De Mobstacle MT-1 stond met 4 verschillende niveaus klimsporen als eindhindernis in het centrum van Hattem. Met veel enthousiaste deelnemers en mooi weer, bleek dit concept goed aan te slaan en kijkt de organisatie alweer uit naar volgend jaar!

Voor meer beelden en informatie over de Obstacle Run Hattem:

Schaapskooi

Facebook Obstacle Run Hattem

Marcel Senz Flickr

Lees meer

Landstede trotse eigenaar van MT-1

Deze week is Landstede MBO Zwolle eigenaar geworden van een Mobstacle Trailer (MT-1). Landstede is voornemens om zowel studenten op pad te sturen, om hun creativiteit en zelfstandigheid te ontwikkelen, maar ook om sportteams, waaronder Landstede Basketball functioneel fit te krijgen en te houden. Mobstacle wenst Landstede veel succes en plezier met de Mobstacle MT-1.

Lees meer

Gameday Den Helder

Gameday Den Helder stond in het teken van verschillende serieuze games, waaronder de Mobstacle challenge!

Lees meer

Eric van den Ham kampioen!

Trainer, opleider en mede-eigenaar Eric van den Ham wint voor de 3de keer op rij de Nationale competitie Korte Survivalrun 40+. De twee jaar daarvoor bemachtigde Eric zelfs een 3e plaats in het algemeen klassement. Het laatste jaar bleek er niet meer dan een 8e plek in te zitten maar wist weer ongeslagen het 40+ klassement te winnen. Eric namens Mobstacle en partners opnieuw van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap en trilogie!

Lees meer

Duitse klant OCR fit blij met aanschaf MT-1

Lees meer

MT-1 binnenkort ook in omgeving Friesland. Outdoor Skillz succes!

Lees meer

Zwolle Zuid zet mini obstacle run neer met hulp van MT-1

Lees meer

Zwembad De Schaeck uit Twello enthousiast over de MT-1

https://youtu.be/lfXm4rDKGtY

Lees meer

Marines in action

In het weekend van 31 maart stond de MT-1 als volwaardige hindernis met meerdere sporen in de obstacle run van Marines in Action. Alle opbrengsten van Mission M.I.A. gaan naar de palliatieve zorg van kankerpatiënten. Aan dit doel draagt Mobstacle graag bij!

Lees meer

Mobstacle trots op geslaagd afstudeerproject

Vol trots feliciteert Joey Bekendam de eerste afstudeerder van Mobstacle, genaamd Wessel Ploeg. Met een goed cijfer en een zeer nette eindpresentatie wist Wessel de jury te overtuigen. Wessel heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een potentieel nieuw product voor Mobstacle.  

Lees meer

Material passport

Internationale studenten van de hogeschool Stenden gaan voor Mobstacle onderzoeken wat de impact van de Mobstacle MT-1 op het milieu is. Dit geeft Mobstacle de kans om tijdens het ontwikkelproces stil te staan bij het maken van duurzame besluiten. Naast de interessante inzichten die Mobstacle en Stenden hiermee zullen verkrijgen, draagt dit hopelijk ook bij aan het bewustwordingsproces.  

Lees meer

Mud Masters trainers clinics Uden

De tweede Mud Masters clinic was in Uden. Trainers vanuit heel Nederland waren aanwezig om specifieker training te leren geven op het gebied van Obstacle run. Hoe begeleid jij je athleten naar hun eerste Obstacle / Mud run? De trainers die in Uden zijn geweest weten inmiddels de fijne kneepjes achter de giftige combinatie tussen hardlopen en klimmen. Wat een energie zat er in deze groep! Iedereen ging voor goud, zowel fysiek als mentaal! Wat een ervaring. Op naar de volgende clinic in Hoofddorp! Check hier de foto's en het filmpje van de dag.

Lees meer

Mud Masters trainers clinics Dusseldorf

De eerste Mud Masters trainers clinic van 2018 was in Dusseldorf Duitsland. Trainers vanuit heel Duitsland (zelfs vanuit Hamburg!) waren present op de clinic welke werd gegeven door Mobstacle. Met een positieve sfeer en een flinke dosis energie was de eerste clinic een groot succes! Met dank aan het zonnige weer, kon de Mobstacle MT-1 buiten op de parkeerplaats staan om de specifieke obstacle run training volledig te maken. Check hier de foto's en de video.

Lees meer

Mudmasters clinics door Mobstacle

Met trots kondigen wij aan dat Mobstacle de Trainer clinics voor Mudmasters komend jaar gaat verzorgen. Lees meer over de samenwerking.

Lees meer

OCR Frankfurt Mobstacle clinic groot succes

Voor het eerst ging het prototype van de Mobstacle MT-1 de Nederlandse grens over. De bestemming was Frankfurt. Op verzoek van een ambitieuze OCR trainingsgroep wist Mobstacle samen met Fabian Raschkenstein een uitverkochte OCR clinic neer te zetten. De atleten werden onder andere uitgedaagd op hun loop skills, klimtechnieken en zelfs op de mentale en technische voorbereiding van een Obstaclerun. Voor de Mobstacle trainers een mooie ervaring over de grens en voor de (voornamelijk) Duitse atleten weer een stap dichter bij een betere tijd, maar vooral nog meer plezier tijdens hun eerstvolgende Obstaclerun. 

Lees meer

Kom de MT-1 bezichtigen tijdens de Trendsexpo in Zwolle!

Op 16 en 17 november staat Mobstacle samen met Thor survivalrun Zwolle op de TrendsExpo in de Zwolse IJsselhallen. De TrendsExpo is een evenement voor ondernemers uit de Regio Zwolle. Wil jij kennismaken met Mobstacle of wil jij simpelweg een keer de MT-1 uitproberen? Kom dan gezellig langs op 16 of 17 november. Regel gratis tickets via deze link.

Lees meer

Lancering Mobstacle tijdens de Crossfit finales

Tijdens de Crossfit Lowlands Throwdown 2017 heeft Mobstacle zich voor het eerst gepresenteerd aan de buitenwereld. Het eerste prototype van Mobstacle, genaamd de Mobstacle MT-1, stond hierbij volop in de aandacht. Check onderstaand filmpje voor een impressie van het weekend. Of lees hier meer. 

Lees meer

Mobstacle op Obstakels.com

Een leuk en interessant artikel over Mobstacle op www.obstakels.com

Lees meer