Mobstacle Business Race, exclusief én op locatie naar wens

Heb je een locatie geregeld, maar ben je alleen nog op zoek naar een uitdagende activiteit? Een activiteit die niet alleen leuk en stoer is maar waarbij écht iédereen mee kan doen en bijdraagt aan teambuilding? Mobstacle komt graag langs om speciaal voor u en uw medewerkers op uw gewenste locatie een (mobiele) obstacle run te organiseren.

Het parcours wordt voorzien van een wedstrijdorganisatie met (indien gewenst) tijdregistratie. Beleef samen het parcours die bestaat uit hardlopen, teambuildingsactiviteiten, klimtechnieken uit Ninja warrior, Obstacle- & survivalrun, OCR en stormbaan. Afhankelijk van de mogelijkheden op locatie en de wensen van de klant is er veel mogelijk en kan het parcours zoveel mogelijk naar wens ingericht worden.

Bedrijven Clinic(s) op locatie naar wens

Doen mensen of klanten van uw bedrijf mee aan een Mudrun, Obstacle Run of OCR / Survivalrun maar is er behoefte om hiervoor speciek te trainen? Naast dat het veiliger wordt leren wij deze mensen op locatie bij u in de buurt graag allerlei handige manieren m.b.t. hardlopen en klimtechnieken. Als ze af en toe een mini Obstaclerun willen dan organiseren wij dat ook graag voor u.